0 items

 

 

Herroeping / retour 

sU heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €23,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Let wel dat fietsen en/of accesoires volledig ongebruikt moeten zijn en in de originele verpakking moeten zitten. U kunt gebruik maken van het herroepingsrecht als u de fiets(onderdelen) enkel geïnspecteerd en dus niet gebruikt, gemonteerd of op andere wijze geconsumeerd heeft waardoor gebruikerssporen ontstaan.  

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de door ondernemer opgegeven instantie en adres geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bikepalace.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product (na inspectie) reeds in ongebruikte, orginele en verpakte status retour ontvangen is.

 

Uitzondering maatwerk 

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

 

Uitzondering verzegelde producten 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. 

 

Uitzondering gebruikte of beschadigde producten 

Producten die u via deze webwinkel koopt die gebruikt en/of beschadigd zijn kunnen niet retour worden gestuurd. Bij het in ontvangst nemen van retouren worden de artikelen door een inspecteur gecontroleerd. Mocht blijken dat de producten gebruikt, beschadigd of niet origineel verpakt zijn, dan vervalt het recht op retour geheel of gedeeltelijk. Dit naar inzicht van de inspecteur. 

Uitzondering beperkte houdbaarheid 

Producten die u via deze webwinkel koopt die slechts een beperkte houdbaarheid hebben kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

 

Uitzondering hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico 

Producten die u via deze webwinkel koopt die na opening niet terug kunnen worden genomen om hygiënische of gezondheidsrisico’s kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@bikepalace.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

 

0